We gave this home a new overall fresh look with updated finishes throughout the kitchen, mudroom and laundry area. A better flow from the garage into the home was created when we relocated the laundry. The homeowners now come through a fully functional mudroom that consists of individual spaces including iPhone charging outlets for each child. The new enlarged laundry is just off the mudroom separated by a stylish barn-door. This new laundry area also includes ice maker, dog food storage, gift wrapping area and office space transforming it into a multi functioning room. An additional guest room was converted into a kid friendly space with TV and desk areas for homework. We installed a focal point on the main wall utilizing reclaimed barn-board again bringing a more current look to the room. This was a wonderful transformation creating a very clean, crisp, new look. Download the project overview pdf »